Just another Blogger Theme9 Demos site

Design

Sports

Games

Movies Post

Movies

Business

Music

Category

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Template Information

Random Post

Free counters!

Test Footer 2

Video

728x90 AdSpace

Fashion

Slider

Sports

News

Movies

Travel

Fashion

Latest News

Games

Recent Post

11/07/2014

Filed under:

sms

Share this:

Mesaje de Sfantul Mihail si Gavril sms 2015

at  11/07/2014 -  by Unknown 0

De Sfintii Mihail si Gavril iti urez numai impliniri si fericire! La multi ani, dragul meu Mihai!

Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani Gabriel / Gabriela / Mihai/ Mihaela !

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

 Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La multi ani!

Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si dreptatii sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani, Mihai!!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special.

Fie ca ingerii Mihail si Gavril sa iti dea puterea de a trece peste toate greutatile vietii cu care te confrunti si curajul de a face fata obstacolelor care te coplesesc. La multi ani! Sa ai parte in aceasta zi speciala de un strop de culoare alaturi de multa veselie si de impliniri cat mai mari. La multi ani!

Unknown


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam molestie molestie nisl, eu scelerisque turpis tempus at. Nam luctus ultrices imperdiet.
View all posts by Unknown →

0 comentarii:

Discussion

.

Labels

Text Widget

© 2013 7 Play.RO. WP Theme-junkie Converted by Bloggertheme9.
Proudly Powered by Blogger.
back to top